Het paard is je coach

Mensen coachen met de hulp van paarden

Individueel gecoached worden met hulp van een paard

Loop je vast in je werk? Heb je moeite met keuzes maken? Wil je effectiever communiceren? Ga je iets nieuws doen en voel je je onzeker? Zoek je een beter evenwicht tussen werk en privé? Hierbij kan het paard als coach je helpen. Het laat jou in een sessie aan den lijve ervaren wat je oproept bij anderen door alleen zichzelf te zijn en te reageren op jouw lichaamstaal. Als je je bewust bent van wat je doet, kan je, als je dat wilt, je gedrag veranderen. Het mooie bij coachen met paarden is dat je direct dit veranderde gedrag kan oefenen en ervaart wat het resultaat van deze verandering is.

We beginnen met een intakegesprek waar de coachvraag wordt vastgesteld. Maar ook zonder een coachvraag kan een sessie heel verhelderend zijn, het paard reageert op wie je bent, met of zonder vraag.

Na iedere opdracht volgt een korte evaluatie en kijken we wat de volgende stap is. Een sessie kan al voldoende zijn om je verder te helpen, soms zijn meerdere sessies nodig. Het eventuele aantal vervolgsessies spreken we af bij de intake.

De duur van een sessie, inclusief evaluatie, is een tot anderhalf uur.

Alle activiteiten gebeuren naast het paard, niet erop. Je hebt geen ervaring met paarden nodig.

De kosten voor individuele coaching zijn: € 85,- incl. btw (€ 70,25 ex. btw) voor een sessie inclusief intake, vervolgsessies € 75,00 incl. btw (€ 62,- ex btw).